Levering

Levering af varer fra Mobilme.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Muligvis vil du få varen DIREKTE fra een af vores leverandørere for at sikre hurtig levering.

Her vil du få dit garantibevis efterfølgende pr. mail.

Forsendelsen af varer sker med Post Danmark's Track & Trace System eller GLS. Med GLS er der gratis fragt ved køb over kr. 1.000.
Ved forsendelse med Postdanmark Privat kan vælges med og uden omdeling. Uden omdeling skal pakken afhentes i nærmeste Døgnpost.

Leveringstid 2-4 hverdage. (oftest 1-2dage) dog op til 4 uger på restordrer.
- Forbehold for restordrer!

Er varen væsentlig forsinket vil du få besked via E-mail. Husk at indtaste korrekt email-adresse når du bestiller.

Har du ikke modtaget din vare inden 5-7 hverdage uden at have fået besked, bør du kontakte os pr. mail eller telefon.
Oplys venligst dit ordrenr og modelnavn ved henvendelsen for hurtig ekspedition.

GRØNLAND & FÆRØERNE / Momsfrit
Når du vælger "leveringsland" i bestillingsforløbet udregnes porto og momsfri beløb automatisk.
Skriv den korrekte adresse samt land - i "notat" når du indtaster dine persondata.
minimum kr. 218 i forsendelse og 3% i administrationsgebyr (fremstår som "betalingsgebyr" på din bestillingsbekræftelse).

LUFTPOST til Grønland er meget dyrt og vi kan ikke få rabat af Postdanmark fordi det også er meget dyrt for dem.

Prisen udregnes automatisk i bestillingsforløbet efter valg af land.
Der sendes IKKE pr. efterkrav/ postopkrævning.

Vi gør opmærksom på at Postdanmark erstatter bortkomne pakker til, Danmark, Grønland og Færøerne.

Til "andre lande" skal vi købe en speciel fragtforsikring. hvilket gør forsendelsen endnu dyrere.

prisbilligmobil.dk sørger for levering med Post Danmark og GLS til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, GLS vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks GLS  kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 95% for brevpakker og minimum 98% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. prisbilligmobil.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender prisbilligmobil.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. prisbilligmobil.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen en dag tidligere for at kompensere for dette.