Reklamation

 

Som privat forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.


Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Virksomheder har 12 mdr. reklamationsret.
Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

 

Sidstnævnte vil blive kontrolleret af autoriserede værksteder.

Alle reklamationer der sendes med post, skal registreres på denne side: http://www.prisbilligmobil.dk/

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen.
Det en din pligt at angive, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

 

Vi er forpligtet til at gøre opmærksom på at hvis skaden er selvforskyldt eller ikke kan konstateres opkræves typisk et gebyr på kr. 250,-

Kontakt os inden du sender din telefon til service, hvis du er i tvivl om garantiforholdet !.
Omkostninger forbundet med returforsendelse til lande uden for Danmark påhviler køber, der er ingen erstatning på bortkomne breve. Send derfor altid telefoner retur som "pakke". Vi refunderer ikke fragtomkostninger på returneringer, i stedet sender vi en returpakkelabel som du kan benytte omkostningsfrit hvis reklamationen er berettiget. Er der tale om reklamation på en hel ny vare, skal den fulde salgskasse returneres incl. tilbehør for at købet kan fortrydes.

 

PrisBilligMobil dækker fragtomkostninger de første 6 måneder. Efter 6 måneder formodes det at fejlen IKKE har været der fra starten hvorefter køber selv afholder alle fragtomkostninger.

 

I restordre situationer og hvor modeller er helt udgået - kan den ønskede farve, ikke garanteres - i tilfælde hvor det er UMULIGT at skaffe den ønskede farve kan det forekomme at vi sender en anden farve.
Du har selvfølgelig 14 dages fuld returret på dette køb. (Bemærk ! - Det er dog muligt på flere modeller at tilkøbe coveret i den ønskede farve og selv påmontere.)
Alle returvarer der sendes med post, skal registreres på vores hjemmeside.
Det koster kr. 100,00 i indskrivningsgebyr hvis det ikke er gjort.

 

NÅR DU RETURNERER FRA UDLANDET KOSTER DET KR. 160 FOR OS AT FÅ VAREN GENNEM TOLDEN OG DETTE BELØB PÅLÆGGES RETURFORSENDELSEN TIL DIG EFTER REPARATION